Project

General

Profile

Bug #431

PUT KEY not working

Added by Paul Kitching almost 2 years ago. Updated 8 months ago.

Status:
In Progress
Priority:
Normal
Assignee:
AOZ Studio Team
Target version:
-
Start date:
08/04/2020
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
1.00 h
Affected version:

Description

It doesn't work in either mode. This should type 'test' into the input line for you:

clear key
put key "test"
input a$
#1

Updated by Brian Flanagan almost 2 years ago

  • Status changed from New to In Progress

It appears that it is doing everything except actually processing the keys.

#2

Updated by Paul Kitching over 1 year ago

  • Affected version changed from 0.9.9.4 to Beta 1

Still not working in Beta 1

#3

Updated by Brian Flanagan over 1 year ago

  • Estimated time set to 1.00 h
  • Affected version changed from Beta 1 to Beta 2

Tested in newest Beta 2 version.

Still fails.

#4

Updated by Paul Kitching about 1 year ago

  • Affected version changed from Beta 2 to 1.0.0 (B4)

Still fails.

#5

Updated by Paul Kitching 11 months ago

  • Affected version changed from 1.0.0 (B4) to 1.0.0 (B8) u15

Still not working in B8 Update 15

#6

Updated by Brian Flanagan 8 months ago

  • Affected version changed from 1.0.0 (B8) u15 to 1.0.0 (B10) u16

Put Key is partially working now.
You can put a SINGLE key into the input buffer.

It will only get the last character in the string you send to the input buffer though.

Example:

Put Key "This"

The above will only send "s" to the input buffer.

#7

Updated by Paul Kitching 8 months ago

I'm not getting anything sent to the buffer in Beta 10.

#8

Updated by Paul Kitching 8 months ago

I think the input command is clearing the buffer, as I've tried typing before an input and it's always empty when the input line appears. I'll log that as another bug.

Also available in: Atom PDF